Okavango Delta - Van Bommel Safaris
20096
page-template-default,page,page-id-20096,page-child,parent-pageid-17527,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
FOTOREIS OKAVANGO DELTA
Fotosafari Botswana

Fotoreis Duba Plains en Selinda

Een 9-daagse safari fotoreis in het hart van de Okavango Delta. U verblijft in de lodges van Duba Plains en Selinda, gelegen in de meest ongerepte delen van de Okavango delta. Leeuwen, luipaarden en wilde honden gecombineerd met adembenemende uitgestrekte landschappen.

Fotosafari  OkavangoDelta – Botswana

Dit is een unieke safari fotoreis in één van de mooiste gebieden van de Okavango Delta. Van Bommel Safari’s begeleidt deze fotoreis. In Duba Plains ligt de focus op de leeuwen groepen, de moeras antilopen en de prachtige landschappen. Bij Selinda gaan we op zoek naar luipaarden en wilde honden. In maart zijn de luchten vrij dramatisch en prima voor fotografie.

Duba Plains en Selinda: 9-daagse fotoreis

Van Bommel Safari’s heeft deze unieke safari fotoreis gepland van 28 maart tot 5 april 2018. Er is een maximum van 6 gasten en geen 1-persoons toeslag. Deze reis is ook prima geschikt voor niet fotograferende partners.

Ook buiten deze reis kan Van Bommel Safari’s u helpen met de boeking van Duba Plains en Selinda, met en zonder begeleidende fotograaf.