Manyeleti - Van Bommel Safaris
20040
page-template-default,page,page-id-20040,page-child,parent-pageid-17527,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
MANYELETI
Fotoreis Manyeleti, Zuid Afrika

Fotoreis Zuid Afrika, Manyeleti

Op deze fotoreis fotografeert u vanuit een open gamedrive auto het wildlife in Manyeleti, onderdeel van het Greater Kruger gebied in  Zuid Afrika. De focus ligt op de grote katten, maar elke kans op mooie foto’s wordt benut. Professionele fotografen (waaronder de National Geographic fotograaf Jan Vermeer) helpen u waar nodig. Tevens krijgt u alle kansen voor de speciale avondfotografie, waarin deze fotografen gespecialiseerd zijn: met grotere spotlights kunnen twee auto’s om-en-om het dier van achteren of opzij beschijnen. Door dit schaduwspel kunt u unieke foto’s maken! Ook prima geschikt voor niet fotograferende partners.

Programma Manyeleti fotoreis

U arriveert in het begin van de middag bij Mantobeni, ons tentenkamp voor de komende vijf nachten, waar u na een drankje en korte briefing naar uw luxe tent gebracht wordt. Elke middag van 15.30-19.30u en elke morgen van 5.30-10.00u gaat u op game drive in een open safari auto. De gids, spoorzoeker en professionele wildlife fotograaf staan garant voor een fantastische ervaring. Tussen de middag kunt u deelnemen aan de fotografische workshops over het gebruik van Lightroom en Photoshop en al uw vragen stellen over fotografie. Alle maaltijden zijn inclusief. Mantobeni  is gelegen in Manyeleti Game Reserve, wat op zijn beurt onderdeel is van “The Greater Kruger Area”. De dieren migreren vrij in dit 25.000 hectare grote gebied, waar we volledig toegang tot hebben en waar we bij speciale sightings van de paden mogen.

Data en prijs 6-daagse (5 nachten) Manyeleti fotoreis

Deze fotografie safari reis is op zichzelf staand te boeken of als onderdeel van een Zuid Afrika maatwerk reis.

Van Tot Kosten Beschikbaarheid
13 augustus  2022 18 augustus 2022 ZAR.24900*  4

 

  • Eén-persoons toeslag is ZAR 4000.
  • ZAR is Zuid-Afrikaanse Rand.
  • Prijs is excl internationale vluchten en vervoer naar Manyeleti.