Chobe river safari - Van Bommel Safaris
20102
page-template-default,page,page-id-20102,page-child,parent-pageid-17527,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
CHOBE FOTOSAFARI
Fotoreis Botswana

Chobe Pangolin Voyager Safari

Een 5-daagse safari fotoreis aan boord van de luxueuze Pangolin Voyager Houseboat in noord Botswana. De Houseboat vaart over de meanderende Chobe rivier. De safari’s vanuit de Houseboat vinden plaats op een speciale fotografie boot. Deze kleinschalige en intieme fotoreis biedt unieke fotografie mogelijkheden vanaf het water.

Chobe Pangolin Voyager Fotoreis

Deze fotosafari groepsreis op de Pangolin Voyager biedt fantastische mogelijkheden op het fotograferen van vogels en wildlife vanuit een geheel ander perspectief. Het Chobe gebied heeft de hoogst concentratie olifanten in de wereld. Als deze indrukwekkende dieren naar de rivier komen om te drinken en spelen is het vanuit het lage standpunt van de fotografie boot een spectaculaire sighting. Een enorme diversiteit aan wildlife en een overvloed aan vogels bezoeken de rivieroevers. Eén van de safari highlights zal zijn het fotograferen van Afrikaanse zeearenden aan de rivier. In het juiste seizoen is er grote kans op African Skimmers, maar ook op vele ijsvogels, bijen-eters, scharrelaars, reigers, ooievaars en vele anderen.

Fotosafari Chobe- Pangolin Voyager

Deze fotoreis in Botswana wordt verzorgd door topfotografen. Deze fotosafari reis kan op zichzelf staand of als onderdeel van een Afrika maatwerk safari reis geboekt worden.