Fotoreizen Afrika -Gorongosa- Mozambique: van Bommel Safaris
Gorongosa Nationale Park(Serengeti van het zuiden) in Mozambique behoort tot de enkele nog niet toeristische wildgebieden in Afrika. Dat maakt deze Afrika safari fotoreis ook zo uniek.
Fotoreizen Afrika, Gorongosa, Mozambique, safari fotoreis
20099
page-template-default,page,page-id-20099,page-child,parent-pageid-17527,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive
FOTOREIS GORONGOSA
Fotoreis Safari Afrika- Mozambique

Fotoreis Gorongosa-Mozambique

Het Gorongosa National Park in Mozambique is een van de weinige onontdekte wildgebieden in Afrika, waardoor deze Afrikaanse fotoreis buitengewoon uniek is. Ooit bekend als de “Serengeti van het zuiden,” biedt Gorongosa een overvloed aan inheemse flora en fauna. Dit ongerepte gebied herbergt niet alleen algemeen wild, leeuwen en wilde honden, maar ook een overvloed aan zeldzame vogelsoorten.

Deze avontuurlijke safari-fotoreis belooft een opwindende verkenning van een wild gebied, waar de natuur haar ongerepte schoonheid toont. Het is een unieke gelegenheid om te genieten van de ongetemde wildernis van Gorongosa. Bovendien is deze reis geschikt voor zowel fervente fotografen als niet-fotograferende partners.

Fotoreis Gorongosa- reis omschrijving

We beginnen onze reis in Johannesburg, Zuid-Afrika, en vliegen naar Beira in Mozambique. Van daaruit vliegen we naar Gorongosa National Park. Gedurende 7 nachten verblijven we in een intiem tentenkamp met 6 tenten, elk voorzien van een douche en toilet. Deze fotografiereis heeft een maximum van 8 deelnemers. Tijdens ons verblijf hebben we de luxe van twee open Landrovers/Landcruisers, met maximaal 4 gasten per auto, elk begeleid door een lokale gids en een professionele fotograaf.

Elke dag staat in het teken van avontuur met twee game drives: één in de ochtend en één in de namiddag/avond. Deze Afrika safari fotoreis biedt unieke kansen voor fotografen.

Data en Prijzen Fotoreis Gorongosa-Mozambique

Data fotoreis Kenia- Masai Mara:

Van Tot Kosten Beschikbaarheid
27 Aug 2024 3 Sept 2024 binnenkort online 2

Maximaal 4 klanten per auto.