Fotoreizen - Van Bommel Safaris
17527
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17527,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive

Van Bommel Safari’s heeft een zeer ruim aanbod van kleinschalige safari fotoreizen in Afrika. Zelf is van Bommel Safari’s zeker thuis in de safari fotografie wereld (alle foto’s op deze website zijn zelfgemaakt). Ook werken wij samen met de ‘National Geographic Fotograaf’ Jan Vermeer. Dus bent u op zoek naar een goede fotoreis in Afrika  dan kunt u hier vast een kleine indruk krijgen van het assortiment.

Goede foto’s maken is naast eigen talent ook erg afhankelijk van het creëren van kansen in de juiste omgeving. Van Bommel Safari’s kent de beste safari gebieden voor fotoreizen in Afrika en werkt samen met topfotografen van wereldklasse, die u “alle kneepjes van het vak willen leren”. Zowel dag- als nacht fotografie komen volop aan bod. Fotografisch getrainde gidsen maken het verschil door de auto’s goed te positioneren. Fotografische schuilhutten bieden ook unieke mogelijkheden. Deze fotoreizen in de diverse landen in Afrika zijn er voor elk fotografisch niveau.

Fotoreizen in Afrika voor ieder niveau

Luipaard fotografie

Ultieme fotosafari gamedrives

Safari fotografie vanuit een open game drive auto is ideaal. Rijdend met een gids, spoorzoeker en fotograaf in een private game reserve krijgt u de beste mogelijkheden het wild te fotograferen. ’s Ochtends vroeg en in de namiddag is het licht mooi zacht en dat ziet u terug op de foto’s. In de schemering kan het gebruik van flitsers nodig zijn. Professionele fotografen helpen u waar nodig. Tevens krijgt u alle kansen voor de speciale avondfotografie, waarin deze fotografen gespecialiseerd zijn: met grotere spotlights kunnen twee auto’s om-en-om het dier van achteren of opzij beschijnen. Door dit schaduwspel kunt u unieke foto’s maken!

Fotoreizen vanaf het water

Drinkende olifanten, buffels, antilopen en soms leeuwen of wilde honden, maar vooral heel veel kleurrijke vogels: allerlei soorten ijsvogels, scharrelaars, bijen-eters, Afrikaanse visarenden, waad- en watervogels. Vanaf een bootje op de rivier kan u deze dieren goed benaderen en dit geeft unieke fotografie mogelijkheden. Vliegbeelden van pelikanen, surfende zeeleeuwen of springende dolfijnen zijn kansen die u op zee tegenkomt. Ga de uitdaging aan en leg de mooiste momenten vast.

160519-JVB56356nca540x370
160621-YTV3503a540x370

Landschapsfotografie vanuit een open helikopter

Uniek is het fotograferen uit een helikopter tijdens bijv uw fotoreis in Namibië. Niet alleen landschappen met een korte lens, maar ook lange afstand shots van dieren krijgen een totaal andere uitstraling. Het weidse uitzicht is adembenemend. U krijgt niet alleen unieke foto’s maar het is ook een spannend avontuur.

Om goed te fotograferen vanuit de helikopter is het essentieel dat de deuren er niet in zitten: dit is natuurlijk niet standaard maar ook dat wordt tijdens deze fotoreis in Namibië volledig verzorgd.

Fotograferen vanuit de allerbeste schuilhutten in Afrika

Schuilhutten fotografie is een heel ander soort fotografie. Gespecialiseerde hutten voor zoogdieren, watervogels, kleine vogels, bijen-eters en gieren. Deze hutten geven echt unieke mogelijkheden voor fotografie, zowel bij dag als bij nacht. Van Bommel Safari’s heeft vele mogelijkheden tot het inpassen van deze bijzondere plekken in uw maatwerk safari reis. Wilt u een begeleide fotoreis of liever zelf wat tijd doorbrengen in de verschillende hutten? Alles kan.

150513-VBS0409a540x370

Ga mee op één van de hoogstaande safari fotoreizen in Afrika en maak wildlife foto’s van wereldklasse.

160829-YTV47505n4b2vnf350x232

Fotoreizen –  Kenia Masai Mara

Op deze 11-daagse fotoreis fotografeert u vanuit een speciale voor fotografie uitgeruste gamedrive auto het wildlife in de Masai Mara, Kenia. De focus ligt op de grote katten en de eventuele migratie maar elke kans op mooie foto’s wordt benut.

150516-VBS3077a350x232

Fotoreizen – Zimanga

Zimanga is het eerste private game reserve in Afrika dat volledig afgestemd is op safari fotografie. Zimanga heeft de beste schuilhutten voor fotografen. Het heeft een flink aantal vogel- en wildlife schuilhutten ontworpen in samenwerking met fotografisch schuilhutten specialist Bence Mate.

110915-JVB2064n350x232

Fotoreizen – Zambia

De Nationale parken in Zambia zijn nog niet toeristische wildgebieden in Afrika. Dat maakt een reis daarheen ook zo uniek. We zijn voornemens in 2024 een fotoreis naar dit mooie deel van Afrika te organiseren. Al onze fotoreizen zijn ook prima geschikt voor niet fotograferende partners.

 

.

170518-YVB22865nbfb

Fotoreizen: Mashatu -Botswana

Een 8-daagse fotoreis bij Mashatu in Botswana is een fantastische gelegenheid voor het fotograferen van luipaarden, leeuwen, cheetah, elanden en olifanten. De game drives zijn twee keer per dag: in de ochtend en de namiddag/avond, dus wanneer het de beste tijd is om te fotograferen. Vooral in de zomer is het Mashatu landschap uniek: vaak veel bloemen.

160509-YVB21525na350x232

Fotoreizen Botswana – Okavango Delta

Een 9daagse (8nachten) safari fotoreis in het hart van de Okavango Delta in Botswana. U verblijft in twee verschillende lodges gelegen in het beste wildgebied van de Okavango delta. Deze reis is helaas op het ogenblik niet beschikbaar.

070102D2x-0609n350x232

Private Photographic Hosting

Vergezel ons op (een deel) van onze privé (foto)reizen en wij delen alle kennis met u. Elk jaar reizen wij zelf 3 à 4 maanden in safari Afrika: naar de mooiste en meest speciale gebieden.  Wilt u meer weten van fotografie en/of gewoon de mooiste safari gebieden bezoeken, vergezel ons dan op één van onze reizen.

Ga mee op onze safari fotoreis naar Kenia’s Masai Mara!

Op deze fotoreis fotografeert u vanuit een speciale voor fotografie uitgeruste gamedrive auto het wildlife in Masai Mara, Kenia. Door de zeer goede Maasai gidsen is de kans op fantastische sightings heel hoog. De focus ligt op de grote katten en de eventuele migratie maar elke kans op mooie foto’s wordt benut.

Er zijn schitterende safari fotoreizen in Namibië, Botswana, Zuid-Afrika, Zimbabwe, Kenia en Tanzania. Ook zijn goede combinaties van korte trips te maken of eventueel implementatie in een normale Afrika vakantiereis. Neem snel contact op voor de exacte data en prijzen van de fotoreizen en de bijbehorende details. Er zijn fotoreizen op elk prijsniveau, allen zeer goed verzorgd met de beste professionele fotografen. Er is zeer beperkte beschikbaarheid.

Bijna alles is mogelijk omdat van Bommel Safari’s niet gebonden is aan één fotograaf maar de wensen van de klant vooropstelt en daarbij de beste mogelijkheid zoekt.

Buiten het aanbod van kleinschalige foto-groepsreizen zijn er ook betaalbare mogelijkheden om privé fotografie les te krijgen tijdens uw safari reis. De professionele fotograaf zit bij u in de gamedrive auto en kijkt letterlijk over uw schouder mee. Alle geheimen van de fotografie worden voor u ontrafeld. Terug in de lodge wordt er gewerkt met Photoshop/ Lightroom. Dit is de beste manier om je fotografische kennis te vergroten.

Alle foto’s op deze website zijn door ons zelf gemaakt

Wij willen dat alles dat we laten zien echt is. Alle foto’s op deze website zijn het resultaat van onze privéreizen. Dit is dan ook wat u van uw reis mag verwachten. Een greep uit onze foto’s: