Fotoreizen - Van Bommel Safaris Fotoreizen Afrika - safari
Bij Van Bommel Safari's bieden we kleinschalige safari-fotoreizen aan  in Afrika. Onze fotografie-reizen zijn bewust kleinschalig opgezet, met niet meer dan 6-8 gasten verdeeld over twee auto's. In elke auto vindt u zowel een fotograaf als een lokale gids/chauffeur. We besteden aandacht aan zowel dag- als nachtfotografie en bieden volop mogelijkheden om unieke beelden vast te leggen.
fotoreizen Afrika, safari fotografie , fotoreis, kleinschalige fotoreis, wildlife fotografie
17527
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17527,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive
Bij Van Bommel Safari’s bieden we kleinschalige safari-fotoreizen aan  in Afrika. We zijn zelf goed bekend in de wereld van safari-fotografie, zoals te zien is aan alle foto’s op onze website, die door ons zijn gemaakt. Bovendien werken we soms samen met de gerenommeerde ‘National Geographic Fotograaf’ Jan Vermeer. Als u op zoek bent naar een geweldige fotoreis in Afrika, kunt u hier alvast een voorproefje krijgen van ons assortiment.

Het maken van goede foto’s vereist niet alleen persoonlijk talent, maar is ook sterk afhankelijk van het creëren van kansen in de juiste omgeving. Bij Van Bommel Safari’s kennen we de beste safari-gebieden voor fotoreizen in Afrika. Met jarenlange ervaring in wildlife-fotografie streven we ernaar om u alle fijne kneepjes van het vak te leren.

Onze fotografie-reizen zijn bewust kleinschalig opgezet, met niet meer dan 6-8 gasten verdeeld over twee auto’s. In elke auto vindt u zowel een fotograaf als een lokale gids/chauffeur. We besteden aandacht aan zowel dag- als nachtfotografie en bieden volop mogelijkheden om unieke beelden vast te leggen. Fotografische schuilhutten zijn ook beschikbaar, waardoor u bijzondere momenten kunt vastleggen.

Of u nu een beginner bent of een ervaren fotograaf, onze fotoreizen in diverse Afrikaanse landen zijn geschikt voor elk fotografisch niveau. Wij streven ernaar om een leerrijke en inspirerende ervaring te bieden, waarbij u de kans krijgt om uw fotografische vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Fotoreizen in Afrika voor ieder niveau

Afrika fotoreizen-luipaard backlight

Ultieme fotosafari gamedrives

Safari fotografie vanuit een open game drive auto is ideaal. Rijdend met een gids, spoorzoeker en fotograaf in een private game reserve krijgt u de beste mogelijkheden het wild te fotograferen. ’s Ochtends vroeg en in de namiddag is het licht mooi zacht en dat ziet u terug op de foto’s. In de schemering kan het gebruik van flitsers nodig zijn. Professionele fotografen helpen u waar nodig. Tevens krijgt u alle kansen voor de speciale avondfotografie, waarin deze fotografen gespecialiseerd zijn: met grotere spotlights kunnen twee auto’s om-en-om het dier van achteren of opzij beschijnen. Door dit schaduwspel kunt u unieke foto’s maken!

Fotoreizen vanaf het water

Drinkende olifanten, buffels, antilopen en soms leeuwen of wilde honden, maar vooral heel veel kleurrijke vogels: allerlei soorten ijsvogels, scharrelaars, bijen-eters, Afrikaanse visarenden, waad- en watervogels. Vanaf een bootje op de rivier kan u deze dieren goed benaderen en dit geeft unieke fotografie mogelijkheden. Vliegbeelden van pelikanen, surfende zeeleeuwen of springende dolfijnen zijn kansen die u op zee tegenkomt. Ga de uitdaging aan en leg de mooiste momenten vast.

Fotoreizen Afrika- Malachite Kingfisher
Fotoreizen Afrika- Namibië

Landschapsfotografie vanuit een open helikopter

Uniek is het fotograferen uit een helikopter tijdens bijv uw fotoreis in Namibië. Niet alleen landschappen met een korte lens, maar ook lange afstand shots van dieren krijgen een totaal andere uitstraling. Het weidse uitzicht is adembenemend. U krijgt niet alleen unieke foto’s maar het is ook een spannend avontuur.

Om goed te fotograferen vanuit de helikopter is het essentieel dat de deuren er niet in zitten: dit is natuurlijk niet standaard maar ook dat wordt tijdens deze fotoreis in Namibië volledig verzorgd.

Fotograferen vanuit de allerbeste schuilhutten in Afrika

Schuilhutten fotografie is een heel ander soort fotografie. Gespecialiseerde hutten voor zoogdieren, watervogels, kleine vogels, bijen-eters en gieren. Deze hutten geven echt unieke mogelijkheden voor fotografie, zowel bij dag als bij nacht. Van Bommel Safari’s heeft vele mogelijkheden tot het inpassen van deze bijzondere plekken in uw maatwerk safari reis. Wilt u een begeleide fotoreis of liever zelf wat tijd doorbrengen in de verschillende hutten? Alles kan.

Fotoreizen Afrika- Zimanga

Ga mee op één van onze safari fotoreizen in Afrika en maak wildlife foto’s van wereldklasse.

Fotoreizen Afrika- Kenia migratie

Fotoreizen –  Kenia Masai Mara

Op deze 11-daagse fotoreis fotografeert u vanuit een speciale voor fotografie uitgeruste gamedrive auto het wildlife in de Masai Mara, Kenia. De focus ligt op de grote katten en de eventuele migratie maar elke kans op mooie foto’s wordt benut.

Fotoreis Botswana- Mashatu leopard

Fotoreizen – Mashatu Botswana

Een 8-daagse fotoreis bij Mashatu in Botswana is een fantastische gelegenheid voor het fotograferen van luipaarden, leeuwen, cheetah, elanden en olifanten. De game drives zijn twee keer per dag: in de ochtend en de namiddag/avond, dus wanneer het de beste tijd is om te fotograferen. Vooral in de zomer is het Mashatu landschap uniek: vaak veel bloemen.

Fotoreizen Afrika- nijlpaard

Fotoreizen – Gorongosa Mozambique

Het Nationaal  Park Gorongosa in Mozambique is een beschermd natuurgebied van ongeveer 4.000 km². Het is een nog onontdekte parel in Zuidelijk Afrika. Vroeger werd het “Serengeti van het zuiden” genoemd. Veel verschillende antilopen, leeuwen, wildehonden en heel veel bijzondere vogels.

Fotoreis Afrika-Kenia migratie

Ga mee op onze safari fotoreis naar Kenia’s Masai Mara!

Op deze fotoreis fotografeert u vanuit een speciale voor fotografie uitgeruste gamedrive auto het wildlife in Masai Mara, Kenia. Door de zeer goede Maasai gidsen is de kans op fantastische sightings heel hoog. De focus ligt op de grote katten en de eventuele migratie maar elke kans op mooie foto’s wordt benut.

Ontdek de magie van Afrika door de lens van je camera met de fotoreizen van Van Bommel Safari’s. Jaarlijks organiseren we een aantal onvergetelijke reizen, waarbij we ons aanbod aanpassen aan de behoeften van onze klanten. Daarom streven we ernaar om elk jaar nieuwe locaties toe te voegen aan ons fotoreisportfolio. Of je nu droomt van het vastleggen van de majestueuze savannes, de fascinerende flora en fauna, of de betoverende zonsondergangen, we hebben een fotoreis die aan jouw verwachtingen voldoet.

 

Onze fotoreizen zijn zorgvuldig samengesteld en kleinschalig van opzet, zodat elke deelnemer persoonlijke aandacht krijgt. We willen niet alleen adembenemende foto’s vastleggen, maar ook een diepgaande ervaring bieden die je fotografische vaardigheden naar nieuwe hoogten tilt. Laat je inspireren door de schoonheid van Afrika en ontdek samen met Van Bommel Safari’s de meest fotogenieke plekken op het continent. Welke nieuwe bestemming wacht op jouw lens? Ontdek het met onze boeiende fotoreizen.

Alle foto’s op deze website zijn door ons zelf gemaakt

Wij willen dat alles dat we laten zien echt is. Alle foto’s op deze website zijn het resultaat van onze privéreizen. Dit is dan ook wat u van uw reis mag verwachten. Een greep uit onze foto’s: