Afrika Safari - Van Bommel Safaris Afrika safari -maatwerk
Van Bommel Safari's verzorgt uw Afrika safari reis: betaalbare maatwerk safari's in Zuid Afrika, Botswana, Namibië, Zambia, Tanzania, Kenia, Rwanda en Oeganda.
Afrika safari, maatwerk reis, safari, rondreis Afrika, safari reis Afrika
17525
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17525,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive

Heeft u op televisie tijdens zo’n mooie natuurfilm uit Afrika ooit gedacht: “dat zou ik ook eens willen zien?” Wilt u op vakantie ook dat avontuurlijke gevoel maar natuurlijk wel veilig en verantwoord? Even in een wereld waardoor alles weer in balans komt…. Dat kan u ervaren tijdens een maatwerk Afrika Safari. Van Bommel Safari’s is daarvoor uw betaalbare maatwerk safari specialist in de volgende landen: Zuid Afrika, Botswana, Namibië, Zambia, Tanzania, Kenia, Rwanda en Oeganda.

Voor iedere groepsamenstelling
een bijzondere safari op maat!

Safari Afrika

Heerlijk met z’n tweeën op avontuur!

Een Afrika safari met z’n tweeën. Zelf op avontuur. Rondrijden in Nationale Parken of op safari in een private game reserve. Bij kleinschalige accommodaties is het makkelijk om bij game drives en/of maaltijden in contact met anderen te komen, indien u dat wenst. Zelfs al reist u alleen, op safari ben je nooit eenzaam.

Safari Afrika- gamedrive

Maak met het hele gezin of samen met vrienden een Afrika safari

Op safari met kinderen naar Afrika? Wij zorgen voor een comfortabele, avontuurlijke maatwerk safari reis, met afwisseling, speciaal afgestemd op uw kinderen. Reist u met een grotere groep vrienden, dan zoeken we kleinschalige accommodaties die u exclusief kunt boeken.

Fotoreis Afrika

Ga mee met onze unieke groepsreizen in Afrika

Ontdek de wereld met Van Bommel Safari’s tijdens onze kleinschalige fotografische groepsreizen naar diverse Afrikaanse safari-landen. Deze reizen zijn ook ideaal voor partners die niet fotograferen. Jaarlijks variëren we de bestemmingen voor een gevarieerde en boeiende ervaring.

De mooiste safari beleving

De mooiste safari beleving

Een safari game drive is de beste manier om het dierenleven van Afrika te bewonderen. Met de beste gidsen en spoorzoekers, rijdend in een open safari auto, eventueel het dier rustig volgend dwars door de bush, is het mooiste Afrika safari avontuur wat u kunt beleven.

Wandelsafari's, één met de natuur

Wandelsafari's, één met de natuur

Wandelen in een safari gebied, met een gids aan uw zijde, is een unieke belevenis. Een paar uur, of dagenlang, wat u wilt. Niet alleen de grote dieren krijgen dan aandacht, ook leert u over dierensporen, insecten en planten. Ga de uitdaging aan en voel u één met de natuur.
Safari fotoreizen in Afrika

Safari fotoreizen in Afrika

We organiseren betaalbare en prachtige safari-fotografie reizen in de beste safari gebieden van Afrika. Geschikt voor alle fotografieniveaus, met hulp om uw vaardigheden te verbeteren. Ook ideaal voor niet-fotograferende partners.
Eco training of een wildlife research project

Eco training of een wildlife research project

Interesse in natuurbescherming en de Afrikaanse bush? Volg dan een eco training. De cursussen zijn voor professionelen maar steeds meer toeristen zijn ook geïnteresseerd. Wilt u veldwerk doen met een conservation research team, ook dat kan.
Ervaar de kust of doe een safari vanaf het water

Ervaar de kust of doe een safari vanaf het water

Drinkende olifanten, nijlpaarden en natuurlijk de mooiste vogels: tijdens een bootsafari zijn ze nog indrukwekkender. Maar wilt u na uw safari gamedrives duiken, snorkelen of gewoon luieren aan het strand, met of zonder walvis-, dolfijn- en zeeschildpad activiteiten, ook dat kan.
Cultuur tijdens uw safarireis

Cultuur tijdens uw safarireis

Is cultuur een van uw interesses, dan zorgt Van Bommel Safari’s dat u ook op niet toeristische wijze in aanraking komt met lokale bevolking. Een authentiek bezoek aan de Himba’s, de achterlanden van de Zulu’s ontdekken, naar een school of ziekenhuis? Er zijn vele mogelijkheden.

Bent u op zoek naar de ultieme maatwerk safarireis, voor een speciale gelegenheid of gewoon omdat u geniet van het leven?

Er zijn veel mogelijkheden om op safari te gaan. Jarenlange ervaringen in de verschillende safarilanden zelf staan garant voor onze kennis van zaken. Eerst luisteren, dan praten, zo maken wij uw reis op maat, afgestemd op uw interesses en behoeften.

De adviezen die u krijgt zijn uit de eerste hand door jarenlange safari ervaringen in Tanzania, Kenia, Rwanda, Oeganda, Zambia, Namibië, Botswana en Zuid-Afrika. Waar nodig is wordt er gebruik gemaakt van een uitgebreid en betrouwbaar netwerk in Afrika.

Van Bommel Safari’s werkt graag samen met kleinschalige accommodatie om de Afrikaanse sfeer en gastvrijheid echt te ervaren.

Van Bommel Safari’s laat u het echte Afrika voelen, qua gastvrijheid, cultuur en natuur, op de manier die u wenst.

Voor iedereen die een individuele maatwerk safari reis wil maken naar oostelijk- of zuidelijk Afrika zijn wij een transparante, betaalbare safarispecialist.

Maatwerk reizen hoeven niet duur te zijn. Van Bommel Safari’s is nooit duurder dan rechtstreeks boeken, meestal goedkoper, want waar het kan deelt u mee in onze korting.

Onze Afrika safari reizen zijn altijd maatwerk omdat elk mens anders is

Na een uitgebreid gesprek, waarin uw interesses en wensen centraal staan, ga ik voor u aan het werk en stel vrijblijvend een persoonlijk reisplan op.

Safarireis in Zuid-Afrika en Botswana

De mooiste safarigebieden in Zuid-Afrika en Botswana gecombineerd met cultuur.

Deze selfdrive voert u van Johannesburg naar Madikwe, Marakele/Welgevonden, Tuli Block in Botswana, de Soutpansbergen waar u kennis maakt met de Venda cultuur, en vervolgens naar Krugerpark en/of Sabi Sands.

Privé Safari reis Tanzania

Met uw privé gids bezoekt u de mooiste Nationale Parken van Tanzania.

Bij het vliegveld in Arusha wordt u opgehaald door uw privé safari gids. Hij brengt u naar al uw accommodaties /lodges en vertelt u alles over de bush. U bezoekt Tarangire, Manyara, Ngorongoro Crater en Serengeti. Natuurlijk mag een bezoek aan de Maasai niet ontbreken. Zanzibar kan aanvullend erbij.

Rondreis Namibië- Deadvlei

Selfdrive Safarireis Namibië

In uw eigen tempo genieten van de rode duinen tijdens deze sefdrive Namibië

Deze safarireis voert u van Windhoek naar Namib Desert National Park (Sossusvlei en Deadvlei), Swakopmund (desert- en zee experience), Damaraland (woestijn olifanten) en uiteindelijk Etosha National Park. Natuurlijk is deze reis te verlengen met een fantastisch bezoek aan de Himba’s.

Rondreis Zuid-Afrika: safari, cultuur en kust

Een zeer gevarieerde selfdrive rondreis Zuid-Afrika met het volop activiteiten, safari, cultuur en strand.

Vanuit Johannesburg rijdt u naar Drakensbergen, waar u kunt wandelen en paardrijden. Tevens maakt u kennis met de cultuur en historie van Zuid-Afrika. Vervolgens verblijft u in private game reserves/nationale parken. U rijdt naar de ongerepte oostkust, waar allerlei strand- en zee activiteiten mogelijk zijn. In het juiste seizoen ziet u daar ook walvissen of zeeschildpadden. Via Swaziland rijdt u naar Kruger park. De fantastische afsluiting van deze safari reis is een verblijf in Sabi Sand: “leopard capital of the world”.

Privé Safarireis Kenia

Met uw privé gids bezoekt u de mooiste Nationale Parken van Kenia.

Bij aankomst op het vliegveld in Nairobi staat uw privé safari gids voor u klaar. Hij brengt u naar al uw accommodaties en lodges, waar hij u alles vertelt over de fascinerende bush. U verkent Amboseli, beroemd om zijn olifanten, bezoekt Lake Nakuru met duizenden flamingo’s, ontdekt de wildlife van Lake Naivasha en ervaart natuurlijk de beroemde Masai Mara. Deze reis is volledig aanpasbaar aan uw wensen en kan worden uitgebreid met enkele ontspannende dagen aan het strand.

Avontuurlijke Zambia Safari reis

Deze avontuurlijke safari reis in Zambia bevat alle mogelijkheden voor unieke safari gamedrives en wandelsafari’s .

Vanuit Lusaka vliegt u naar Mfuwe. Hier wordt u opgehaald door uw gids. U verblijft in twee verschillende lodges in South Luangwa. Wandelsafari’s en/of safari gamedrives naar uw wensen. Ultiem avontuurlijk en romantisch is een overnachting onder de sterren in een boomhut aan de Luangwa rivier. Natuurlijk is deze reis te verlengen met een bezoek aan Kafue, Lower Zambezi of Victoria Falls.

Wij weten waar je het beste wildlife kunt bewonderen

Voor goed safari advies is het erg belangrijk kennis van dierengedrag te hebben. Seizoensinvloeden bepalen vaak waar dieren zich bevinden en hoe makkelijk ze te zien zijn. Ook het gebruik van een goede spoorzoeker kan heel veel verschil maken. Natuurlijk kan geen mens u de garantie geven dat u alles ziet wat u wenst, maar met mijn kennis van de natuur in de verschillende gebieden krijgt u de beste reële kansen.

Jarenlange ervaring in safari Afrika staat garant voor de kennis van de verschillende safari gebieden.

U hoeft geen “mazzel” te hebben: een paar dagen in het juiste gebied geven praktisch zekerheid op datgene wat u zoekt.

Alle foto’s op deze website zijn eigen foto’s (©vanbommelsafaris), gemaakt op één van onze vele privé reizen.