Kenia- Masai Mara - Van Bommel Safaris
20040
page-template-default,page,page-id-20040,page-child,parent-pageid-17527,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
KENIA MASAI MARA
Fotoreis Kenia Masai Mara

Fotoreis Kenia, Masai Mara

Op deze fotoreis fotografeert u vanuit een speciale voor fotografie uitgeruste gamedrive auto het wildlife in Kenia’s Masai Mara. De focus ligt op de grote katten en de eventuele migratie van zebra’s en gnoes, maar elke kans op mooie foto’s wordt benut. Er zijn twee fotografen beschikbaar voor 8 gasten maximaal, verdeeld over twee auto’s. Wat ook heel speciaal is op deze reis is dat we een vergunning hebben waarmee we van de weg af mogen, zodat we alle dieren zo goed mogelijk kunnen fotograferen. Tevens krijgt u kansen voor de speciale avondfotografie, waarin deze fotografen gespecialiseerd zijn.Met grotere spotlights kunnen twee auto’s om-en-om het dier van achteren of opzij beschijnen. Door dit schaduwspel kunt u unieke foto’s maken! Ook prima geschikt voor niet fotograferende partners.

Kenia Masai Mara fotoreis

U arriveert in Nairobi waar we de eerste nacht in een hotel verblijven.  De volgende ochtend vertrekken we naar ons tentenkamp in Masai Mara waar we 9 nachten blijven. Het kamp is niet heel erg luxueus maar wel van alle gemakken voorzien zoals een en suite badkamer en elektra om telefoon op te laden . Batterij opladers en computers zijn te gebruiken in de Mess-tent. Batterijen opladen kan ook in de auto. We gaan hele dagen op pad (ontbijt en lunch mee) om optimaal te genieten van al het moois dat Masai Mara ons te bieden heeft.  De ervaren, lokale gidsen staan garant voor een fantastische ervaring. Alle maaltijden zijn inclusief.

Data 11-daagse Kenia Masai Mara fotoreis

Deze fotografie safari reis is op zichzelf staand te boeken of als onderdeel van een maatwerk reis.

 

Data fotoreis Kenia- Masai Mara:

Van Tot Kosten Beschikbaarheid
15 april 2023  22 april 2023 $3975**pp Full
12 sept 2023 22 sept 2023 vanaf $5525*pp 2

*Maximaal 8 mensen in twee auto’s inclusief of-road permit. 11 dagen verblijf, incl alle road transfers. Exclusief internationale vlucht.Prijs afhankelijk van aantal personen in auto en enkele- of dubbele bezetting van tent.

**Maximaal 4 mensen in de auto  inclusief of-road permit. 9 dagen verblijf, incl alle road transfers. Exclusief internationale vlucht.