Kenia- Masai Mara Fotoreis Afrika- Kenia - Masai Mara
Op deze Afrika fotoreis fotografeert u vanuit een speciale voor fotografie uitgeruste gamedrive auto het wildlife in Kenia's Masai Mara. De auto's hebben verlaagde zijkanten. Omdat er achterin maar 4 stoelen staan is er veel extra ruimte in de auto, zodat je laag kunt zitten of liggen (matras op de vloer). Er zijn twee fotografen beschikbaar voor 6 gasten maximaal, verdeeld over twee auto's. Dus maximaal 3 gasten per auto.
Fotoreis Afrika, fotoreis Kenia, fotoreis Masai Mara, fotoreis Migratie
20040
page-template-default,page,page-id-20040,page-child,parent-pageid-17527,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive
KENIA MASAI MARA
Fotoreis Kenia Masai Mara

Fotoreis Kenia, Masai Mara

Op deze Afrika fotoreis fotografeert u vanuit een speciale voor fotografie uitgeruste gamedrive auto het wildlife in Kenia’s Masai Mara.

De auto’s hebben verlaagde zijkanten. Omdat er achterin maar 4 stoelen staan is er veel extra ruimte in de auto, zodat je laag kunt zitten of liggen (matras op de vloer). Er zijn twee fotografen beschikbaar voor 6 gasten maximaal, verdeeld over twee auto’s. Dus maximaal 3 gasten per auto. Elke auto heeft voorin een zeer goede locale Masai gids en een fotograaf.

De focus ligt op de grote katten en de eventuele migratie van zebra’s en gnoes, maar elke kans op mooie foto’s wordt benut. Ook gaan we mooie sfeervolle foto’s maken van diverse dieren tegen die fantastische zonsopkomsten en zonsondergangen.

Kenia Masai Mara fotoreis

U arriveert in Nairobi waar we de eerste nacht in een hotel verblijven.  De volgende ochtend vertrekken we naar ons tentenkamp in Masai Mara waar we 7 of 9 nachten blijven.

Het kamp is niet heel erg luxueus maar wel van alle gemakken voorzien zoals een en suite badkamer en elektra om telefoon op te laden. Batterij opladers en computers zijn te gebruiken in de Mess-tent. Batterijen opladen kan ook in de auto.

We gaan hele dagen op pad (ontbijt en lunch mee) om optimaal te genieten van al het moois dat Masai Mara ons te bieden heeft.  De ervaren, lokale gidsen staan garant voor een fantastische ervaring. Alle maaltijden zijn inclusief.

Data Kenia Masai Mara fotoreis

Deze fotografie safari reis is op zichzelf staand te boeken of als onderdeel van een maatwerk reis.

 

Data fotoreis Kenia- Masai Mara:

Van Tot Kosten Beschikbaarheid
12 Apr 2024 21 Apr 2024 vanaf $4500* voor 7 nachten Mara 5
5 Sept 2024 16 Sept 2024 $7075** voor 9 nachten Mara 1

Maximaal 3 mensen per auto.

* 1 nacht Nairobi, 7 nachten verblijf in Masai Mara kamp, incl alle road transfers, incl parkfees à $100per dag. Exclusief 1-persoons toeslag $525. Exclusief internationale vlucht.

** 1 nacht Nairobi, 9 nachten verblijf in Masai Mara kamp in hoog seizoen, incl alle road transfers, incl parkfees à $200per dag. Exclusief 1-persoons toeslag $750. Exclusief internationale vlucht.

 

-Prijzen accommodatie op basis van drie klanten in auto.