Workshops/Prints wildlife fotografie-workshops-fotoprints
Van Bommel Safari's kan u helpen op het gebied van natuurfotografie. We geven workshops op het gebied van wildlifefotografie, Photoshop en Lightroom. Wij drukken foto's van u af op A2 formaat en lijsten deze professioneel in en verkopen ook fotoprints uit eigen werk via "werk aan de muur"
fotografie workshop, wildlife fotografie, natuur fotografie, fotografie, workshops, fotoprints, werk aan de muur
22132
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22132,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive

Foto’s kopen, printen of een workshop volgen?

Van Bommel Safari’s kan u helpen op het gebied van natuurfotografie. We geven workshops op het gebied van wildlifefotografie, Photoshop en Lightroom. Wij drukken foto’s van u af op A2 formaat en lijsten deze professioneel in en verkopen ook fotoprints uit eigen werk via “werk aan de muur”.

Fotoworkshops voor ieder niveau

Fotografie workshop- Afrika

Safari fotografie workshop

Safari fotografie vanuit een open game drive auto is ideaal. Rijdend met een gids, spoorzoeker en fotograaf in een private game reserve krijgt u de beste mogelijkheden het wild te fotograferen. ’s Ochtends vroeg en in de namiddag is het licht mooi zacht en dat ziet u terug op de foto’s. Als voorbereiding op zo’n safari reis kan het echter verstandig zijn  uw fotografie-kennis weer wat bij te spijkeren via een workshop in Nederland. Wij willen u graag alle kneepjes van de safari fotografie leren. Deze fotoworkshops zijn geschikt voor elk fotografisch niveau. Dit kan zowel privé als in groepsverband.

In groepsverband: €125 per dag incl lunch, maximum van 10 deelnemers

Privé: €250 per dag incl lunch

Workshop flitsfotografie/nachtfotografie

Tijdens een safari kom je er al gauw achter dat leeuwen en luipaarden vooral tijdens de schemering en ‘nachts actief zijn. In de schemering kan het gebruik van flitsers voor de fotografie nodig zijn. ’s Avonds werken de spoorzoekers met ‘spotlights’ en dit geeft de mogelijkheid ook in het donker te fotograferen met wat speciale instellingen op je camera.

In groepsverband: €125 per dag incl lunch, maximum 10 deelnemers

Privé: €250 per dag incl lunch

Fotografie Workshop- flitsfotografie
Fotografie workshop- Photoshop

Photoshop/Lightroom workshop

Als je goed bezig bent met natuurfotografie dan fotografeer je in Raw. Dit vraagt om de juiste bewerking van je beelden. wil je dit in Photoshop of Lightroom gaan doen maar heb je geen idee waar te beginnen, volg dan deze workshop. Dit kan zowel privé als in groepsverband.

In groepsverband: €125 per dag incl lunch, maximum van 10 deelnemers

Privé: €250 per dag incl lunch

Fotoprints kopen voor aan de muur

Van Bommel Safari’s drukt uw foto’s af op A2 formaat en lijst deze professioneel in.

Ook verkopen we fotoprints uit eigen werk.

Dit doen we via “Werk aan de muur”: https://www.werkaandemuur.nl/nl/beeldmaker/Jos-van-Bommel.

Hieronder onze luipaarden collectie. Ander onderwerpen zijn ook aanwezig op “Werk aan de muur”.

Klik op een foto en je komt op de website van ‘Werk aan de muur”.