Bestemmingen in Safari Afrika: rondreis, self-drive, safari
Ontdek de diversiteit van Safari Afrika met Van Bommel Safari's! We organiseren safari reizen naar verschillende Afrika bestemmingen zoals Botswana, Zuid-Afrika, Namibië, Kenia, Tanzania, Zambia, Oeganda en Rwanda.
Afrika reis, Botswana reis, Zuid-Afrika reis, Kenia reis, Tanzania reis, Afrika safari
17523
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17523,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive

 Bestemmingen in Safari Afrika

Ontdek de diversiteit van Safari Afrika met Van Bommel Safari’s! Van uitgestrekte zandwoestijnen tot schilderachtige inlandse delta’s, en van weidse savannes tot weelderige regenwouden – Safari Afrika biedt een overvloed aan variaties. Elk land in dit prachtige continent heeft zijn eigen unieke wilde dieren die wachten om ontdekt te worden.

Bij Van Bommel Safari’s staan we klaar om u te begeleiden bij het maken van de perfecte keuze voor uw reis. Onze adviezen zijn gebaseerd op uit eerste hand ervaringen, verzameld tijdens talloze safari reizen naar bestemmingen zoals Botswana, Zuid-Afrika, Namibië, Kenia, Tanzania, Zambia, Oeganda en Rwanda.

Vertrouw op ons uitgebreide en betrouwbare netwerk in Safari Afrika om ervoor te zorgen dat uw avontuur onvergetelijk wordt.

Safari Afrika leeuw in water

Botswana, ongerept en rustig

Ontdek het ongerepte paradijs van Botswana, het perfecte Afrikaanse land voor liefhebbers van ongerepte natuur en rustige, intieme safari-ervaringen. Hier vind je een unieke bestemmingen met weinig toeristen. Voor de ware safari-enthousiastelingen een “must”.

Rondreis Zuid-Afrika, het meest veelzijdig

Ervaar de veelzijdigheid van Zuid-Afrika met een rondreis, een geweldige manier om dit diverse land te verkennen. Of je nu op zoek bent naar een fantastische safari-ervaring of wilt genieten van het goede leven, Zuid-Afrika heeft het allemaal. Niet voor niets wordt het vaak beschreven als “de wereld in één land”.

Safari Afrika Zuid Afrika
Safari Afrika Namibië

 

Namibië, prachtig in haar eenvoud

Namibië is een heel mooi uitgestrekt en dunbevolkt land. Oceaan, woestijn, duinlandschap en rivieren, Namibië heeft het allemaal. Vooral de landschappen zijn spectaculair.  Ideaal voor een self drive maatwerk reis.

Safari Afrika Kenia

Kenia, de bakermat van safari’s

Ontdek het perfecte safariland in Afrika – Kenia, waar je getuige kunt zijn van de adembenemende migratie van de gnoes door de Mara rivier. De Masai Mara staat ook bekend om zijn indrukwekkende leeuwen. Voor liefhebbers van echte safari-avonturen is Kenia een fantastische bestemming.

Tanzania, oneindige wijdsheid

Vanwege de wereldwijde bekendheid van de Serengeti en de Ngorongoro Crater is Tanzania een van de meest populaire safari-bestemmingen in Afrika. De noordelijke gebieden trekken veel bezoekers aan. Echter, in het minder bezochte zuiden en westen van Tanzania liggen uitgestrekte wildparken waar je kunt genieten van een meer intieme safari-ervaring met veel minder andere reizigers.

Safari Afrika cheetah Tanzania
Safari Afrika Zambia

Zambia, pure wildernis

Zambia blijft nog steeds onontdekt door het massatoerisme, en dat maakt het juist aantrekkelijk voor mensen die op zoek zijn naar rust en ruimte. Het is een fantastische safari-bestemming met overvloedig wild en unieke vogelsoorten. Bovendien is Zambia de bakermat van de wandelsafari’s.

Rwanda & Oeganda, gorillatrekking

Rwanda en Oeganda behoren tot de topbestemmingen voor berggorilla trekking. Tijdens een gorillatrekking word je meegenomen langs berghellingen en door dicht oerwoud, een avontuur op zich. Uiteindelijk, na een uren durende wandeling, sta je oog in oog met deze zeer bedreigde dieren: een adembenemende ervaring.

Safari reis Gorilla

Onze favoriete bestemmingen in Safari Afrika