Bestemmingen in Safari Afrika - Van Bommel Safaris
17523
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17523,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive

 Bestemmingen in Safari Afrika

Safari Afrika kent vele variaties: van zandwoestijnen tot inlandse delta’s en van savannes tot regenwouden. Alle landen in Safari Afrika hebben hun eigen specialiteiten aan wild. Van Bommel safari’s kan u helpen een goede keuze te maken voor uw reis. De adviezen die u krijgt zijn uit eerste hand ervaringen door vele safari reizen naar Botswana, Zuid-Afrika, Namibië, Kenia, Tanzania, Zambia, Oeganda en Rwanda. Zo nodig wordt er gebruik gemaakt van een uitgebreid en betrouwbaar netwerk in Safari Afrika.

Safari Afrika leeuw in water

Botswana, ongerept en rustig

Botswana is het perfecte land in Afrika voor diegene die op zoek is naar zeer ongerepte natuur in combinatie met weinig toeristen. Voor echte safari-liefhebbers een uniek land.

Rondreis Zuid-Afrika, het meest veelzijdig

Een rondreis Zuid Afrika is een goede manier om dit zeer veelzijdig land te bezoeken. Zowel fantastisch voor safari als voor mensen die van het goede leven houden. Het wordt niet voor niets “de wereld in één land genoemd”.

Safari Afrika Zuid Afrika
Safari Afrika Namibië

 

Namibië, prachtig in haar eenvoud

Namibië is een heel mooi uitgestrekt en dunbevolkt land. Oceaan, woestijn, duinlandschap en rivieren, Namibië heeft het allemaal. Vooral de landschappen zijn spectaculair.  Ideaal voor een self drive maatwerk reis.

Safari Afrika Kenia

Kenia, de bakermat van safari’s

Kenia is het perfecte safariland in Afrika om de migratie van de gnoes door de Mara rivier te aanschouwen.  De Masai Mara is tevens bekend vanwege de indrukwekkende leeuwen. Voor echte safari-liefhebbers een fantastisch land.

Tanzania, oneindige wijdsheid

Door de bekendheid van Serengeti en Ngorongoro Crater is Tanzania een van de meest gekozen safari bestemmingen in Afrika. Deze noordelijke gebieden worden dan ook drukbezocht, in het zuiden en westen liggen enkele immense wildparken waar veel minder bezoekers komen.

Safari Afrika cheetah Tanzania
Safari Afrika Zambia

Zambia, pure wildernis

Zambia is nog steeds niet ontdekt door het massatoerisme en dat is dan ook zeker een grote aantrekkingskracht voor mensen die op zoek zijn naar rust en ruimte. Het is een fantastische safari bestemming met veel wild en bijzondere vogels. Tevens is Zambia de bakermat van de wandelsafari’s.

Rwanda & Oeganda, gorillatrekking

Rwanda en Oeganda zijn de beste landen voor een berggorilla trekking. Een gorillatrekking voert u langs berghellingen en door dicht oerwoud, een avontuur op zich. Dan eindelijk, na een urenlange wandeltocht staat u oog in oog met deze zeer bedreigde dieren: een adembenemende ervaring.

160814-YTV2608lbnzwcontrastn2a540x370

Onze favoriete bestemmingen in Safari Afrika