Botswana - Fotoreizen Afrika - Botswana - Mashatu
Een 9-daagse Afrika fotoreis (8 nachten) bij Mashatu in Botswana is een fantastische gelegenheid voor het fotograferen van luipaarden, leeuwen, elanden, kuddes olifanten en soms cheetah. Het maximum aantal gasten tijdens deze Botswana reis is 8, het aantal professionele fotografen 2 en dat verdeeld over twee auto's. We rijden met lokale gidsen in open game drive auto's.
Fotoreizen Afrika, Fotoreis Botswana, Mashatu, Botswana, Fotoreis Botswana
20102
page-template-default,page,page-id-20102,page-child,parent-pageid-17527,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive
MASHATU-BOTSWANA
Fotoreis Botswana

FOTOREIS MASHATU BOTSWANA

Een 9-daagse Afrika fotoreis (8 nachten) bij Mashatu in Botswana is een fantastische gelegenheid voor het fotograferen van luipaarden, leeuwen, elanden, kuddes olifanten en soms cheetah.

De game drives zijn twee keer per dag: in de ochtend en de namiddag/avond, dus wanneer het de beste tijd is om te fotograferen. Vooral in de zomer is het Mashatu landschap uniek: vaak veel bloemen.

Het maximum aantal gasten tijdens deze Botswana reis is 8, het aantal professionele fotografen 2 en dat verdeeld over twee auto’s. We rijden met lokale gidsen in open game drive auto’s.

Een verblijf bij Mashatu kan goed in een maatwerk reis Zuid Afrika ingebouwd worden en is ook zeer interessant voor niet fotograferende partners.

Fotoreis Mashatu- goede doelen reis Botswana

Van Bommel Safari’s heeft het trustfonds “Rebuilding the Herd” opgericht en doneert bijna de gehele opbrengst van deze reis in dit fonds. Dit fonds is bedoeld om een aantal medewerkers van Mashatu te helpen die tijdens de COVID-19-periode al hun vee zijn kwijtgeraakt door diefstal vanuit Zimbabwe. In Botswana is vee van onschatbare waarde en wordt het beschouwd als het pensioen van de lokale bevolking. Aangezien de getroffen mensen al op leeftijd zijn, biedt deze kans hen de enige mogelijkheid om hun veestapel weer op te bouwen. We zetten ons in voor dit nobele doel sinds januari 2022 en zullen dit in ieder geval blijven doen tot en met januari 2025. Uw deelname aan deze safari draagt rechtstreeks bij aan de wederopbouw van hun veestapel.

Data en Prijzen Fotoreis Mashatu, Botswana

 

Maximaal 4 gasten per auto, dus maximaal 8 in 2 auto’s.

VANWEGE HET GOEDE DOELEN KARAKTER VAN DEZE REIS HEBBEN WE ZEER SPECIALE, LAGE PRIJZEN.

info:  jos@vanbommelsafaris.com

Data en prijzen fotoreis Mashatu 2025, Botswana:

LET WEL: 8 NACHTEN MASHATU!!

Van Tot Kosten Beschikbaarheid
12 Jan 2025 20 Jan 2025 Op aanvraag 3
20 Jan 2025 28 Jan 2025 Op aanvraag 1
30 Jan 2025

7 Feb 2025

 

7 feb 2025

15 Feb 2025

 

Op aanvraag

Op aanvraag

 

6

8

 

 

VANWEGE HET GOEDE DOELEN KARAKTER VAN DEZE REIS HEBBEN WE ZEER SPECIALE, LAGE PRIJZEN.

info:  jos@vanbommelsafaris.com