Van Bommel Safaris Van Bommel Safari's- Jos van Bommel
Van Bommel Safari's een onafhankelijk reisagent voor safari Afrika. Wie op zoek is naar iets speciaals, naar het echte beleven van Afrika is bij ons aan het juiste adres. Voor iedereen die een individuele maatwerk safari reis wil maken naar oostelijk- of zuidelijk Afrika is van Bommel Safari's een transparante safari specialist. Tevens bieden wij een zeer gevarieerd aanbod van safari fotoreizen. Maatwerk reizen hoeven niet duur te zijn. Van Bommel Safari's is nooit duurder dan rechtstreeks boeken, meestal goedkoper, want waar het kan deelt u mee in onze korting.
Van Bommel Safari's, Jos van Bommel, safari Afrika, Afrika reis, safari specialist
18543
privacy-policy,page-template-default,page,page-id-18543,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive

Van Bommel Safari’s is een onafhankelijk reisagent voor safari Afrika. Wie op zoek is naar iets speciaals, naar het echte beleven van Afrika is bij ons aan het juiste adres.

Voor iedereen die een individuele maatwerk safari reis wil maken naar oostelijk- of zuidelijk Afrika is van Bommel Safari’s een transparante safari specialist. Tevens bieden wij een zeer gevarieerd aanbod van safari fotoreizen.

Maatwerk reizen hoeven niet duur te zijn. Van Bommel Safari’s is nooit duurder dan rechtstreeks boeken, meestal goedkoper, want waar het kan deelt u mee in onze korting.

Werkwijze

Graag maak ik een afspraak met u bij mij op kantoor in Apeldoorn of bij u thuis. Dat kan een ochtend, een middag of een avond zijn, doordeweeks of in het weekend. Na een uitgebreid gesprek, waarin uw interesses en wensen centraal staan, ga ik voor u aan het werk en stel vrijblijvend een persoonlijk reisplan op. U krijgt alle informatie over uw bestemming, accommodatie en activiteiten en in bijna al mijn reisvoorstellen ziet u van dag tot dag wat de kosten zijn. Op deze manier is het voor u gemakkelijk om te beslissen wat u wel of niet aanspreekt. Als u dat wenst kan er nog van alles verschoven of veranderd worden. Pas als u 100% tevreden bent en akkoord gaat boek ik de reis voor u.

Wat Van Bommel safari’s belangrijk vindt

Van Bommel Safari’s wilt u safari Afrika op z’n mooist laten zien. Het is belangrijk om u de beste adviezen te geven zodat u een goede keuze kunt maken voor uw maatwerk safari reis. Betrouwbare informatie, transparante prijzen en goede service zijn deel van het beleid.

Voor goed safari advies is het erg belangrijk kennis van natuur en dierengedrag te hebben. Seizoensinvloeden bepalen vaak waar dieren zich bevinden en hoe makkelijk ze te zien zijn. Goede spoorzoekers maken het verschil. Natuurlijk kan geen mens u de garantie geven dat u alles ziet wat u wenst, maar met mijn kennis van de natuur in de verschillende gebieden krijgt u de beste reële kansen.

Van Bommel Safari’s laat u het echte Afrika voelen, qua gastvrijheid, cultuur en natuur, op de manier die u wenst.

 

PRIVACYBELEID

Van Bommel Safari’s hanteert een strikt privacybeleid. Wij nemen uw privacy zeer serieus en gaan zorgvuldig met uw persoonlijke informatie om. Wij registreren met directe betrekking tot u enkel en alleen uitdrukkelijk door uzelf opgegeven informatie. Deze gegevens kunt u altijd laten verwijderen. Alle gegevens die door Van Bommel Safari’s worden verzameld, zullen strikt vertrouwelijk bewaard worden en zullen niet uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een andere manier openbaar worden gemaakt. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bij de samenstelling en uitvoering van uw maatwerk reis.

 

 

Over

Jos van Bommel

Jos van Bommel -Van Bommel Safari's

Mijn naam is Jos van Bommel en ik ben een echte safari liefhebber. Vanaf het jaar 2000 reis ik privé 3 à 4 maanden per jaar door safari Afrika. Door al deze safarireizen en mijn ervaring in de toerismebranche ben ik een professioneel safari specialist. 

In 2009 heb ik mijn eigen reisbureau “Van Bommel Safari’s” opgericht waar ik fulltime werk. Tijdens mijn eigen privé safari reizen heb ik de enorme gastvrijheid van Afrika in al zijn facetten mogen ervaren. Om mijn kennis van de Afrikaanse natuur te vergroten, heb ik een ranger training gevolgd. Filmen en fotografie zijn grote passies van mij.

Deze passie heeft ertoe geleid dat ik als gastheer fotografie reizen in Afrika begeleid en tevens safari fotografie workshops geef in Apeldoorn. Voor de film Leopard Queen (gemaakt door John Varty) heb ik de promotie foto’s aangeleverd voor de National Geographic website. Tevens is er zeer veel filmmateriaal van mij gebruikt in de Discovery documentaire Brothers in Blood: The Lions of Sabi Sand. Dit geldt ook voor Caught in the Act deel 7 en Africa’s Deadliest van National Geographic Wild.