Okavango Delta - Van Bommel Safaris
20096
page-template-default,page,page-id-20096,page-child,parent-pageid-17527,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
FOTOREIS OKAVANGO DELTA
Fotosafari Botswana

Fotoreis Okavango Delta – Botswana

Een safari fotoreis in het hart van de Okavango Delta. U verblijft in twee lodges gelegen in het meest wildrijke gebied van de Okavango delta. De eerste lodge waar we 3 nachten verblijven heeft permanent water en is geschikt voor water- en landactiviteiten (Mokoro en game drives). De tweede lodge (5 nachten) is meer gespecialiseerd in game drives. De reis start in Maun waar u met een helicopter naar het kamp wordt gevlogen (en terug).

Fotosafari  Okavango Delta – Botswana

Dit is een unieke safari fotoreis in één van de mooiste gebieden van de Okavango Delta. Van Bommel Safari’s begeleidt deze fotoreis met twee fotografen. Het maximale aantal deelnemers is 12. Grote kans op leeuwen, luipaarden en wilde honden en dat gecombineerd met de ongerepte schoonheid van de Delta. Daarnaast is er ook veel algemeen wild. De wateractiviteiten (Mokoro) geven waarschijnlijk mogelijkheden tot macrofotografie van bijvoorbeeld kleine kikkertjes. In maart zijn de luchten vrij dramatisch en prima voor fotografie.

Data en Prijzen Fotoreis Okavango Delta

 

Data en prijzen fotoreis Okavango Delta:

Van Tot Kostent Beschikbaarheid
24 maart 2022 1 april 2022 $3360 *  8
14 maart 2022 22 maart 2022 $3360 *  12 Alleen bij voldoende aanmeldingen

*éénpersoonstoeslag 30%

*excl. vluchten naar Maun

*incl. 2 helikoptervluchten van en naar de Lodge