Onvergetelijke Fotoreizen in Afrika - Van Bommel Safari's
22132
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22132,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Foto’s kopen, printen of een workshop volgen?

Van Bommel Safari’s kan u helpen op het gebied van natuurfotografie. We geven workshops op het gebied van wildlifefotografie, Photoshop en Lightroom. Wij drukken foto’s van u af op A2 formaat en lijsten deze professioneel in en verkopen ook fotoprints uit eigen werk.

Fotoworkshops voor ieder niveau

190605-JOS21694nbfb540x370

Safari fotografie workshop

Safari fotografie vanuit een open game drive auto is ideaal. Rijdend met een gids, spoorzoeker en fotograaf in een private game reserve krijgt u de beste mogelijkheden het wild te fotograferen. ‘s Ochtends vroeg en in de namiddag is het licht mooi zacht en dat ziet u terug op de foto’s. Als voorbereiding op zo’n safari reis kan het echter verstandig zijn  uw fotografie-kennis weer wat bij te spijkeren via een workshop in Nederland. Wij willen u graag alle kneepjes van de safari fotografie leren. Deze fotoworkshops zijn geschikt voor elk fotografisch niveau. Dit kan zowel privé als in groepsverband.

Workshop flitsfotografie/nachtfotografie

Tijdens een safari kom je er al gauw achter dat leeuwen en luipaarden vooral tijdens de schemering en ‘nachts actief zijn. In de schemering kan het gebruik van flitsers voor de fotografie nodig zijn. ‘s Avonds werken de spoorzoekers met ‘spotlights’ en dit geeft de mogelijkheid ook in het donker te fotograferen met wat speciale instellingen op je camera.

190526-JBS6266nvnf540x370

Bestel één van onze foto’s voor bij je thuis aan de muur