Private Hosting - Van Bommel Safaris
20105
page-template-default,page,page-id-20105,page-child,parent-pageid-17527,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive
Private Photographic Hosting
Fotoreis – Ultieme safari

Ultieme Safari  – Sabi Sand

Elk jaar reizen wij zelf 3 à 4 maanden in safari Afrika: naar de mooiste en meest speciale (fotografie) gebieden. Wij bezoeken dan de lodges die wij zelf prefereren. Lodges in Sabi Sand zijn favoriet omdat het een van de mooiste wildlife gebieden is: veel land en weinig auto’s geven u de beste gelegenheid van de sightings te genieten. Regelmatig reizen vrienden/klanten met ons mee. Wilt u meer weten van fotografie en/of gewoon de mooiste safari gebieden bezoeken, vergezel ons dan op een van onze reizen.

De beste safari plekken delen we graag

Elk jaar bezoeken wij onze favoriete gebieden in safari Afrika, meestal lodges die we kennen, maar soms ook nieuwe plekken. Reist u liever niet alleen, vergezel ons dan op een van onze reizen of een deel daarvan. Wij delen graag al onze mooie ervaringen met u. Wilt u meer leren over safari fotografie, dan delen we onze kennis met u. Zoals u aan al onze eigen foto’s op deze website ziet, weten we waarover we praten. Gegarandeerd veel plezier en mooie sightings.

De beste prijzen

Natuurlijk zijn prijzen totaal afhankelijk van de lodges die we bezoeken, maar wij hebben mogelijkheden op elk prijsniveau.

Wij hanteren een zeer open prijsbeleid. Daar waar mogelijk krijgt u een korting op de normale lodge prijs.

Informeer bij ons en laat u verrassen met goede, eerlijke prijzen. Wij denken u de scherpste prijzen te kunnen offreren.