Zambia - Van Bommel Safaris
20099
page-template-default,page,page-id-20099,page-child,parent-pageid-17527,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
FOTOREIS ZAMBIA
Fotoreis Safari Afrika

Fotoreis South Luangwa, Zambia

South Luangwa National Park is een van de nog niet toeristische wildgebieden in Afrika. Dat maakt het ook zo uniek. South Luangwa heeft veel luipaarden, leeuwen en wilde honden. Elke dag hebben we twee game drives: in de ochtends en de namiddag/avond. Ook zullen we proberen wat langere game drives te doen om ook wat dieper het park in te komen. Deze reis is ook prima geschikt voor niet fotograferende partners. De fotografiereis heeft een maximum van 8 deelnemers met 2 professionele fotografen in 2 open gamedrive auto’s. De reis start in Lusaka, Zambia.

South Luangwa: wildlife anders dan anders

Onder de begeleiding van uw professionele fotograaf kunt u niet alleen de uitgestrektheid van Zambia ervaren maar ziet u ook vele bijzondere diersoorten die in Zambia voorkomen. We maken een zeer goede kans op leeuwen, luipaarden en wilde honden. South Luangwa heeft ook veel antilopen met ondersoorten die alleen hier voorkomen.

Data en Prijzen Fotoreis Zambia

In 2022 zijn we naar Zambia geweest met 2 groepen en zijn nu druk bezig een reis naar South Luangwa te organiseren voor 2024. Als je interesse hebt laat dit aan ons weten.