Zimanga - Van Bommel Safaris
20108
page-template-default,page,page-id-20108,page-child,parent-pageid-17527,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive
FOTOREIS ZIMANGA
Fotoreis Zuid Afrika

Zimanga, schuilhutten fotografie:

Zimanga is het eerste private game reserve in Afrika dat volledig afgestemd is voor fotografie. Het heeft een flink aantal vogel- en wildlife schuilhutten ontworpen in samenwerking met fotografisch schuilhutten specialist Bence Mate. Gespecialiseerde hutten voor zoogdieren bij nacht, watervogels, kleine vogels, bijen-eters en gieren. Deze schuilhutten zijn individueel te boeken, maar ook als 5 of 9-daagse fotoreis begeleid door professionele fotografen. Zimanga is een fotografie paradijs, zowel voor vogels als voor wildlife (wilde honden, olifanten, neushoorns, cheetah, leeuwen en buffels).

Individuele fotosafari Zimanga

Zimanga biedt de beste fotografische mogelijkheden voor schuilhutten fotografie. De vele verschillende hutten zijn ook op individuele basis te boeken. Een verblijf van 3 nachten/ 4 dagen is het aanbevolen minimum. Natuurlijk is de gieren schuilhut alleen beschikbaar indien er een karkas is. Op tijd boeken is aan te bevelen, daar deze bestemming zeer populair is bij fotografen.

Wij zijn bezig met het organiseren van een reis naar Zimanga in 2024.

Heeft u interesse meld u dan vrijblijvend aan, dan houden we u op de hoogte.